ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ HOOP Ο ΛΑΖΑΡΟΣ
15883
post-template-default,single,single-post,postid-15883,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ HOOP Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Καλεσμένος στην σχολή εκμάθησης μπάσκετ HOOP ήταν σήμερα το πρωί ο Λάζαρος μαζί με τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Γιώργο Αποστολίδη και τον παίκτη του Άρη, Δημήτρη Βεργίνη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι μαθητές – παίκτες της ΗΟΟΡ είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους τρεις καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Άρη και να πάρουνε απαντήσεις που θα τους φανούνε χρήσιμες μελλοντικά. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της κοινωφελoύς επιχείρησης αθλητισμού του Δήμου Συκεών, Δημήτρης Μασλαρινός, δώρισε μια μπλούζα της σχολής στον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο 30χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Τα παιδιά της ΗΟΟΡ είναι τυχερά που έχουνε ένα κλειστό γήπεδο για να δουλέψουνε με ζέστη κάτι που δεν το είχαμε εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους και ξεκινούσαμε. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και ανθρώπους του χώρου ώστε να τους διδάξουνε τα μυστικά του αθλήματος».

No Comments

Post A Comment