ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ
15888
post-template-default,single,single-post,postid-15888,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

«Ελάτε στη Θεσσαλονίκη» είπε με το δικό του τρόπο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στους κατοίκους της Μόσχας. Όχι μέσα από το γήπεδο όπου διαπρέπει με τη φανέλα της Χίμκι, αλλά από την Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη ρωσική πρωτεύουσα.

Παρά τις αυξημένες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Λάζαρος αποδέχθηκε την πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και αν. Προέδρου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής του νομού Θεσσαλονίκης, Απόστολου Τζιτζικώστα και έδωσε το παρών στην έκθεση τουρισμού, βοηθώντας στην προσπάθεια του Αντιπεριφερειάρχη να έρθουν περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες στη Θεσσαλονίκη. Δεν έκρυψε μάλιστα την χαρά του που συνετέλεσε κι αυτός στην προβολή της πόλης όπου μεγάλωσε κι έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στην έκθεση. Αισθάνθηκα ότι πήγα ξανά για λίγο στη Θεσσαλονίκη. Είμαι σίγουρος ότι όσοι επισκεφτούν την πόλη μας θα περάσουν καταπληκτικά γιατί στη Θεσσαλονίκη φημιζόμαστε για την φιλοξενία μας», επεσήμανε ο 30χρονος σέντερ.

Ο κ. Τζιτζικώστας από την πλευρά του δήλωσε: «Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για την ανταπόκρισή του και τη συμμετοχή του στην προσπάθεια που κάνουμε να αναβαθμίσουμε τουριστικά τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Η παρουσία του στην έκθεση ήταν πολύ σημαντική και είμαστε πολύ τυχεροί γιατί έχουμε στη Ρωσία έναν αθλητή που διαπρέπει μέσα στο γήπεδο και αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή της Θεσσαλονίκης. Του εύχομαι να είναι δυνατός και να έχει κάθε αγωνιστική επιτυχία».

No Comments

Post A Comment