ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ
15890
post-template-default,single,single-post,postid-15890,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Ο Λάζαρος ήταν ένας εκ των ομιλητών στην ημερίδα με θέμα «Η καλαθοσφαίριση στη νέα οικονομική πραγματικότητα. Σκέψεις-προτάσεις» που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης. Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στο Ηράκλειο για το τουρνουά «3 ΟΝ 3 Streetball-Τάπα στη Βία» που διοργάνωσε ο ΠΣΑΚ, ο 31χρονος σέντερ αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του μπάσκετ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Λάζαρος επεσήμανε: «Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή. Στηρίζουμε όλα τα προβλήματα του μπάσκετ στην οικονομική κρίση όμως αν δούμε τι συνέβαινε πριν στο μπάσκετ θα διαπιστώσουμε πως τα προβλήματα αυτά υπήρχαν και πριν την κρίση. Για παράδειγμα η βία, ο μαζικός αθλητισμός, η αποκέντρωση του μπάσκετ υπήρχαν και πριν ως προβλήματα, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό. Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά εντοπίζεται στην έλλειψη διάθεσης για τη δημιουργία νέων ιδεών. Θα πρέπει να βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη του μπάσκετ». Παίρνοντας τον λόγο και πάλι ο Λάζαρος πρότεινε τρόπους για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, τονίζοντας πως «θα πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στον κόσμο μέσω των επισκέψεων μας σε ακαδημίες, ιδρύματα μοιράζοντας εισιτήρια αλλά και με άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες. Αύριο ο κόσμος αυτός θα έρθει στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει και το σημαντικότερο θα περιοριστούν οι αλητείες στα γήπεδα», κατέληξε. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Μινωά Πεδιάδας και συνδιοργανωτές ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, το τοπικό γραφείο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αλλά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

No Comments

Post A Comment