ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «3 ΟΝ 3» Ο ΛΑΖΑΡΟΣ
15893
post-template-default,single,single-post,postid-15893,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «3 ΟΝ 3» Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Ο Λάζαρος έδωσε το παρών στο τουρνουά «3 on 3 Streetball-Τάπα στη Βία» που διοργάνωσε ο ΠΣΑΚ το Σαββατοκύριακο (25-26 Ιουνίου), στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 31χρονος σέντερ υπέγραψε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του, έπαιξε μπάσκετ και απόλαυσε κάθε στιγμή του τουρνουά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της Κρήτης, ο οποίος έδειξε την αγάπη του για το μπάσκετ. «Περάσαμε δυο μέρες χαλάρωσης και παιχνιδιού, ακόμα κι εμείς οι επαγγελματίες αθλητές. Είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και να παίξουμε και πάλι σε ανοιχτούς χώρους όπως κάναμε τότε», τόνισε ο Λάζαρος και συμπλήρωσε: «Τόσο το τουρνουά στο Ηράκλειο όσο και αυτό στη Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα πετυχημένα και στόχος μας είναι να εξελιχθούν σε θεσμό. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους φίλους του μπάσκετ για του χρόνου».

No Comments

Post A Comment