Η GBA ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
15929
post-template-default,single,single-post,postid-15929,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Η GBA ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης υποδέχθηκαν σήμερα το μεσημέρι, σε αίθουσα του Ολυμπιακού Αθλητικού Μουσείου, δημοσιογράφους και συνεργάτες, με σκοπό να ενημερώσουν για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος της GBA, το οποίο άνοιξε την περασμένη Δευτέρα.

Σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις διεθνείς αστέρες δημιούργησαν τη GBA (GREEK BASKETBALL ACADEMY), με σκοπό να μάθουν στα παιδιά όσα χρειάζονται για να αποκτήσουν τις βάσεις και τα απαραίτητα εφόδια στα πρώτα τους μπασκετικά βήματα. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος υποσχέθηκε πρωτοποριακούς τρόπους εκμάθησης και ενδιαφέρουσες παράλληλες δραστηριότητες για να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε σχετικά με τη συνεργασία που αναπτύσσει με τρεις συναδέλφους του, νιώθοντας την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στους μικρούς φίλους του αθλήματος. Ο Νίκος Χατζηβρέττας, διατηρώντας απόλυτα ενεργή συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα και συμμετέχωντας σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες, έχει προσχωρήσει στο προπονητικό team, του οποίου ηγείται ο Χρήστος Μαγκώτσιος. Ο κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα του Άρη, έχει μαζί του μια από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες του μπάσκετ, τον Γιάννη Γάκη. Στα 42 του, εκτός από προπονητής στη GBA, συνεχίζει να αγωνίζεται, δημιουργώντας ρεκόρ και προσφέροντας με την αγωνιστικότητα και την εμπειρία του στην ομάδα του Πανοράματος. Κοντά στους τέσσερις πρωταθλητές και το προπονητικό team, το οποίο συμπληρώνει ο Κώστας Πάλλης, επιστημονικοί συνεργάτες και ενεργά στελέχη της GBA, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εργοφυσιολόγος: Σπύρος Κέλλης (καθηγητής προπονητικής ΤΕΦΑΑ, επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου «Μέτρησις») Γυμναστής: Γιώργος Χρυσάφης (καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης). Ορθοπεδικός: Μιλτιάδης Θεοδώρου Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Αυτοσμίδης Διατροφολόγοι: Ειρήνη Πασχαλέρη, Νάσια Πασχαλέρη.

H Ακαδημία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και λειτουργεί στα δημοτικά γυμναστήρια της Τριανδρίας και της Τούμπας (ΜΕΝΤ). Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και η Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου, αναπτύσσουν στενή συνεργασία με ινδάλματα του ελληνικού αθλητισμού ώστε η νεολαία να αγαπήσει ακόμη περισσότερο το μπάσκετ. Τέσσερις πρωταθλητές αγκαλιάζουν νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση με δελτία. «Όποτε το επιθυμούν μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα σε οποιοδήποτε σωματείο», απάντησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων. «Δεν υπάρχει μόνον η προπόνηση μέσα από τις τέσσερις γραμμές, μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε σωστούς χαρακτήρες, αθλητές που διαθέτουν ήθος και αντιλαμβάνονται τι θα πει σεβασμός για τον αντίπαλο», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ανάμεσα σε όσα αναφέρθηκαν σχετικά με το προπονητικό πρόγραμμα, και τη λειτουργία της GBA, ξεχωρίζουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους που «ακουμπούν» τα σχολικά πρωταθλήματα. «Όπως είναι γνωστό», επισήμανε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, «τα σχολικά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει. Θέλουμε να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, διατηρώντας τον αγνό χαρακτήρα της ακαδημίας και να επιτρέψουμε στα παιδιά, στους μαθητές, να παίξουν και πάλι σε ένα σχολικό πρωτάθλημα».

No Comments

Post A Comment