ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΣΤΟ PAOK SUMMER BASKETBALL CAMP
15901
post-template-default,single,single-post,postid-15901,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΣΤΟ PAOK SUMMER BASKETBALL CAMP

O Λάζαρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος προσκεκλημένος στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ που άνοιξε σήμερα τις πύλες του. Για περισσότερο από μια ώρα ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης μίλησε στα παιδιά που παίρνουν μέρος στο καμπ, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τους έκανε μαθήματα για τις επιθετικές κινήσεις ενός σέντερ.

Τον 32χρονο παίκτη υποδέχθηκε στο PAOK Sports Arena ο τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος και στη συνέχεια τον παρουσίασε στα παιδιά που συμμετέχουν στο PAOK Summer Basketball Camp 2012. “Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που ήρθες και ανταποκρίθηκες στο κάλεσμά μας. Είσαι ίνδαλμα για τα παιδιά, ήταν εξαιρετική η επίδειξη που έκανες και σε ευχαριστώ και εκ μέρους της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά και εκ μέρους των παιδιών», είπε στο τέλος της εκδήλωσης ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο Λάζαρος από την πλευρά του τόνισε: «Κι εγώ ευχαριστώ με την σειρά μου. Είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ, ελπίζω να συνεχιστεί και κάποια στιγμή να βγουν παιδιά που θα στελεχώσουν και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις Εθνικές ομάδες. Είναι καλό να συνεχίσει να δίνει ο ΠΑΟΚ ιδιαίτερη έμφαση στα νέα παιδιά. Εδώ είναι το μέλλον μας».

No Comments

Post A Comment