Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
15876
post-template-default,single,single-post,postid-15876,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε σήμερα στους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες που παίρνουν μέρος στο Easter Camp, Better Offence της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που διεξάγεται στο PAOK Sports Arena.

Ο 30χρονος σέντερ μίλησε στους συμμετέχοντες για την σημασία που έχει η δουλειά και η προπόνηση και τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει όχι μόνο στην αθλητική τους καριέρα, αλλά και στη ζωή. «Θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι στο μπάσκετ, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε πειθαρχία και στη ζωή σας. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ και τα μαθήματά σας και να κάνετε σκληρή προπόνηση, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των προπονητών σας», είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος, που απαντώντας σε ερωτήσεις των παιδιών, υποστήριξε ότι ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε στην καριέρα του ήταν ο Ντάριλ Μίντλετον. Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει το Ελληνικό με το Ισπανικό πρωτάθλημα τόνισε: «Είναι δύο δυνατά πρωταθλήματα, με αρκετές διαφορές, αλλά και ομοιότητες. Σημασία έχει, όπου και να αγωνίζεσαι, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό». Η παρουσία του Λάζαρου στο καμπ ολοκληρώθηκε με διαγωνισμούς που έκανε με τους νεαρούς αθλητές.

No Comments

Post A Comment