Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΤΟ SALONICA BASKETBALL CAMP
15903
post-template-default,single,single-post,postid-15903,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΤΟ SALONICA BASKETBALL CAMP

Ο Λάζαρος ήταν για μια ακόμη χρονιά καλεσμένος του Θόδωρου Ροδόπουλου στο Salonica Basketball Camp που συμπληρώνει φέτος 30 έτη λειτουργίας και είναι το πιο παλιό καμπ στην Ελλάδα.

Τον 32χρονο σέντερ παρουσίασε στα παιδιά που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο του καμπ, ο Θόδωρος Ροδόπουλος, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις. Στη συνέχεια ο Λάζαρος μίλησε στα παιδιά και τους έδειξε ορισμένες από τις κινήσεις ενός σέντερ. «Ήρθα και φέτος όπως κάθε χρόνο για να μιλήσω στα παιδιά και να μοιραστώ μαζί τους κάποια από τα μυστικά του μπάσκετ. Περνάω κι εγώ όμορφα. Είναι μια πολύ οργανωμένη προσπάθεια και με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως βλέπω αρκετά μικρά παιδιά να ασχολούνται με το μπάσκετ. Εύχομαι να εξελιχθούν και να αποτελέσουν τους αθλητές του μέλλοντος. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το Salonica Basketball Camp γιατί συμπληρώνει 30 χρόνια και είμαι σίγουρος πως η σπουδαία δουλειά που γίνεται εδώ θα συνεχιστεί και στο μέλλον», επεσήμανε ο Λάζαρος.

No Comments

Post A Comment