Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Κ.
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Κ.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο ΟΑΚΑ. Η συμμετοχή των μελών του Π.Σ.Α.Κ. ήταν μαζική και συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους καλαθοσφαιριστές και εκφράστηκαν απόψεις και προβληματισμοί γι’ αυτά που θα πρέπει να επιλυθούν από τους αρμόδιους φορείς.

Μετά το τέλος των εργασιών συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ που αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Λάζαρος Παπαδόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Σπανός
Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γιαννούλης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Τσαρτσαρής
Ειδικός Γραμματέας: Παντελής Παπαϊωακείμ
Ταμίας: Κώστας Χαραλαμπίδης
Μέλος: Δήμος Ντικούδης
Μέλος: Μανώλης Παπαμακάριος
Μέλος: Παναγιώτης Ντουμάνης
Μέλος: Γιώργος Παυλίδης

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα την πρόταση του Δήμου Ντικούδη να αναλάβω την προεδρία του ΠΣΑΚ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα πως όλα τα παιδιά ήθελαν να βρεθώ σε αυτό το πόστο. Μια γροθιά όπως ήμασταν από την πρώτη στιγμή θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, για τα δικαιώματα του καλαθοσφαιριστή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά δουλειά από όλους μας. Εξάλλου η σημερινή συμμετοχή όλων των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για τη θέληση και τη διάθεση που υπάρχει».

No Comments

Post A Comment